Sykehjem besøk 1
Sykehjem besøk 1
Sykehjem besøk
Sykehjem besøk
Stall besøk
Stall besøk
Besøk familie
Besøk familie
Besøk
Besøk
Besøk 1
Besøk 1
Chase hos veterinær
Chase hos veterinær
Star
Star
Marshall
Marshall
Chase
Chase
Tom
Tom
Bulbasaur
Bulbasaur

I helga har valpene fått en skikkelig sosialiserings turnè!


Vi har fått vært på et hjemmebesøk med Star og Chanti, som skal hete Aila hos nye eiere, og det var utrolig hyggelig å se hvor naturlig hun fant seg til rette i sitt nye hjem! Mor Chanti var med som støtte, men det så ikke ut som den lille jenta "vår" hadde behov for dette. Etter dette besøket fikk hun være med på en ekstra lang bil tur hvor vi var innom stallen og en kjapp handletur mens hun ventet med mor i bilen. Det er ikke mange dagene vi har henne før hun og de andre flytter nå.. 


På søndag fikk vi besøke Liv på sykehjem, som lyste opp etterhvert som hun fikk hilse på valpene, Lucy og mor Chanti. Det ble også hyppig "lånt" ut valper til sykepleiere som vil vise andre på avdelingen hvor gjevt besøk Liv hadde. Valpene koste seg, lekte litt og sovnet - lite tilsa at det var noe annerledes på sykehjem enn hjemme. Videre fikk vi kjørt innom to stopp til, i forbindelse med at vi skulle besøke noen venner og litt familie - valpene tok dette også på strak pote og lekte til de sovnet! På siste besøket fikk de også treffe "Onkel Aro" som er en unghund av rasen Finsk Lapphund.


Etter en vel innholdsrik dag var alle sammen soveklar når vi kom vel hjem på kvelden.


Vi har forøvrig hatt en travel uke i forrige uke, og en travel helg med mye besøk av flotte valpekjøpere - dette har gått på bekostning av oppdatering av nettsiden, men vi står inne for prioriteringen vår! :-)

Tekst oppdatert 17.01.2022

Femtien dager gamle..