Vil du bli forvert?

Vi søker etter gode forverter, da vi alltid planlegger for å beholde en tispe etter hver kombinasjon vi gjør. Det er ikke alltid hensiktsmessig å ha alle hjemme hos oss, samtidig som vi får muligheten til å glede en familie ekstra.


Når du er forvert så får du den valpen vi mener er best både eksteriørmessig og ikke minst best i forhold til utgangspunkt for videre avl.


Hunden vil være vårt eie på papiret, men den vil vokse opp i forverts familie og være et fullverdig familiemedlem. Hunden bor med andre ord hele sin levetid hos forvert, men vil være hos oss i perioden den skal ha valper frem til de er leveringsklare. Vi ønsker å stille hunden på enkelte utstillinger for å sikre at vi får stilt hunden ut på de utstillingene vi ønsker før videre avl. Forvert er selvsagt velkommen til å være med eller delta selv om det er ønskelig.


Når hunden har hatt avtalt antall kull føres den over på forvert, slik at forvert blir juridisk eier.

Alle utgifter knyttet til avl og utstillinger som vi ønsker at hunden skal delta på dekker vi. Dersom forvert ikke ønsker å delta, så besørger selvsagt vi transport og stell som følger med i forkant av utstilling. Daglige utgifter, veterinær og aktiviteter forvert selv ønsker å delta på dekkes av forvert.  

  

Vi er svært opptatt av et godt samarbeid med våre forverter, og vil ha en åpen dialog slik at det føles trygt og forutsigbart for forvert.


Collie er en fantastisk rase med masse personlighet og kjærlighet, og vi tar mer enn gjerne imot deg / dere som er nysgjerrig på å bli litt bedre kjent med rasen! Vi tar stadig imot besøkende uavhengig om de ønsker valp i fremtiden av oss eller hos andre oppdrettere, da vi ser på det å spre kunnskap om rasen og våre linjer som utelukkende positivt for alle parter. Ikke minst også avstemme om collie er riktig rase for de som er usikre på dette.


Dersom du er litt usikker på om rasen eller om rollen som forvert er noe for deg/dere må du ikke nøle med å ta kontakt – vi synes det er positivt at potensielle hunde eiere tar ansvaret på alvor, og innhenter den informasjonen de trenger for å være sikre i sitt valg enten det innebærer et samarbeid med oss eller ei!


All erfaring tilsier at valpekjøpere er tjent med å være trygg på både rase og oppdretter før man går til anskaffelse av valp, og det kan være en fordel med personlig kjemi for mange for å føle denne tryggheten


Høres dette interessant ut?


Send oss gjerne en e-post til post@collie.no merket med "forvert" så tar jeg kontakt for en uforpliktet prat!